Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Μαραθώνιος της Αθήνας

«Τρέξαμε Μαζί» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2016

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αλλά ένας ιστορικός αγώνας που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.  

Εδώ και 19 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το επίσημο νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη προσπάθειά τους. Για μια ακόμη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό 50.000 μικρών και μεγάλων δρομέων από όλο τον κόσμο, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών.

Στα σημεία ανεφοδιασμού, κατά την διάρκεια όλων των διαδρομών,  το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ σε μια επετειακή συσκευασία που δημιουργήθηκε ειδικά για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, παρείχε τη σωστή ενυδάτωση, ώστε να ολοκληρώσουν οι δρομείς το δύσκολο αυτό εγχείρημά τους. Στο ύψος του Ευαγγελισμού, η μπάντα κρουστών έδινε τον ρυθμό, η αψίδα δροσιάς το απαραίτητο κύμα αναζωογόνησης και η ομάδα Hi5 εμψύχωνε τους δρομείς να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Για πρώτη φορά φέτος, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς, έτρεξε και η AVRA Running Team, με την συμμετοχή περισσότερων από 400 εργαζομένων και φίλων της Coca Cola Τρία Έψιλον. Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί» η AVRA Running Team αγωνίστηκε στα 5χλμ, 10χλμ αλλά και στην ιστορική διαδρομή των 42χλμ. Ξεχωριστή στιγμή για όλους τους δρομείς της ομάδας αποτέλεσε η βράβευσή τους από την Χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, η οποία βρέθηκε στο πλευρό τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους ως μια μεγάλη παρέα.

Παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ένας διαφορετικός αγώνας λάμβανε μέρος, σε όλες τις διαδρομές. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, υποστήριξε για 11η συνεχή χρονιά το εθελοντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης, το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ομάδα του Κόσμου, τον ΣΕΓΑΣ και το Powerade. Κατά τη φετινή διοργάνωση, κατάφεραν να συλλεχθούν και να ανακυκλωθούν 5 τόνοι πλαστικό, 1,9 τόνους φιλμ συσκευασιών και 2,3 τόνους χαρτόνι, με τη σημαντική συμβολή 102 εθελοντών!  

Η προσπάθεια, το πάθος, ο ενθουσιασμός, η επιμονή και η χαρά που ζήσαμε όλοι όσοι συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μπορούν να αποτυπωθούν στις ακόλουθες φωτογραφίες.


AVRA - Marathonios 2016


AVRA - Marathonios 2016AVRA - Marathonios 2016
Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε