Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Superior Taste AWARD 2016

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε το βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 3 χρυσά αστέρια, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες, για την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση! Το Βραβείο αυτό αποτελεί μια σφραγίδα ποιότητας στην γεύση και μια ουσιαστική επιβράβευση της προσήλωσης για ποιοτικά ανώτερα προϊόντα που ακολουθεί το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. 

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 16 αναγνωρισμένες  ομοσπονδίες & οργανώσεις chefs και sommeliers, από 17 χώρες από όλο τον κόσμο,  που αξιολογούν τα προϊόντα δοκιμάζοντάς τα χωρίς συσκευασία και χωρίς κανένα είδος τυποποίησης.

Η διάκριση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 3 χρυσά αστέρια, υποδηλώνει ότι κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμολογία πάνω από 90% για την εξαιρετική του γεύση και πιστοποίει την σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Μια διάκριση, που αποτελεί για όλους εμάς επιβράβευση και κίνητρο να προσφέρουμε καθημερινά σε όλους εσάς, όπως συμβαίνει για πάνω από 25 χρόνια τώρα, ένα 100% φυσικό μεταλλικό νερό, εξαιρετικής ποιότητας από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών!  
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Κάθε Μέρα για Σένα!     

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε