Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΑVRA WAVE Ο "ΤΟΙΧΟΣ"

Για πρώτη φορά, το AVRA WAVE ενώνει το δυσκολότερο σημείο της Μαραθώνιας διαδρομής με τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο και δίνει τη δυνατότητα στoυς υποστηρικτές να βρεθούν πραγματικά κοντά στο δικό τους αθλητή!

Διεθνής Διάκριση

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, κατάφερε για δεύτερη χρονιά, να αποσπάσει την ύψιστη διάκριση ποιότητας και γεύσης κατακτώντας το Grand Gold Quality Award 2019.

Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου

Νέα τηλεοπτική επικοινωνία για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που μας παρακινεί να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας. Μάθε περισσότερα…

  • ΑVRA WAVE Ο "ΤΟΙΧΟΣ" στο Μαραθώνιο της Αθήνας
  • Διεθνής Διάκριση Ανώτερη Διάκριση Ποιότητας Monde Selection 2019
  • Φρόντισε την ΑΥΡΑ σου Νέα τηλεοπτική καμπάνια

Τα νέα μας

Διαβάστε Περισσότερα Νέα

Παίζω και Μαθαίνω
Περιοχές Αναδάσωσης
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στα πλαίσια του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω» βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών από άκρη σε άκρη της Ελλάδας προσφέροντας τους όλα εκείνα τα εφόδια που θα τα βοηθήσουν να ανθίσουν και να χτίσουν ένα μέλλον γεμάτο αισιοδοξία. Το πρόγραμμα βοηθάει στην ανάπλαση βρεφονηπιακών σταθμών δίνοντας περισσότερο χρώμα και κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό ώστε παιδιά 2-6 ετών ανά την Ελλάδα να μπορούν να παίζουν με την καρδιά τους.
Μάθε περισσότερα
Το Αύρα μου
Το Αύρα μου
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με συνεχή παρουσία πάνω από 25 χρόνια, προέρχεται από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών και εμφιαλώνεται στην περιοχή του Αιγίου, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χωρίς να υφίσταται επιπλέον επεξεργασία.
Μάθε περισσότερα

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε