Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

AVRAWAVE

20 χρόνια «Τρέχουμε Μαζί» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αλλά ένας ιστορικός αγώνας που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. 

Εδώ και 20 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το Επίσημο Νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη προσπάθειά τους. Για μια ακόμη χρονιά, θα βρεθεί στο πλευρό χιλιάδων μικρών και μεγάλων δρομέων από όλο τον κόσμο, παρέχοντας τη σωστή ενυδάτωση, ώστε να ολοκληρώσουν οι δρομείς το δύσκολο αυτό εγχείρημά τους.

Για δεύτερη φορά φέτος, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς, θα τρέξει και η AVRA Running Team, με την συμμετοχή περισσότερων από 450 εργαζομένων και φίλων της Coca Cola Τρία Έψιλον. Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί» η AVRA Running Team θα αγωνιστεί στα 5χλμ, 10χλμ αλλά και στην ιστορική διαδρομή των 42χλμ.

Για πρώτη χρονιά φέτος, η Avra Running Team θα στείλει με τον δικό της τρόπο το μήνυμα του αθλητισμού και της συμμετοχής, μέσα από τη συνεργασία της με το Σωματείο MDA Hellas. To Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομϋικές Παθήσεις έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής των Μελών, εξασφαλίζοντας συνθήκες ισότιμης συμμετοχής στα κοινωνικά δρώμενα. Φέτος, 5 μέλη της AVRA Running Team θα συνοδεύσουν 5 μέλη του MDA Hellas στον πρωϊνό αγώνα 5km στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Σωματείου.

Στις 12 Νοεμβρίου το ραντεβού δίνεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια μοναδική στιγμή για τον αθλητισμό, μια συνάντηση χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο. Για άλλη μία χρονιά θα είμαστε όλοι εκεί για να Τρέξουμε Μαζί.

Μετά τον αγώνα, σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ για πολλές εκπλήξεις!

Καλή επιτυχία σε όλους!

Μια μικρή γεύση από την προσπάθεια, το πάθος, το ενθουσιασμό, και τη η χαρά που ζήσαμε όλοι όσοι συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2016, μπορεί να αποτυπωθεί στις ακόλουθες φωτογραφίες.


AVRA - Marathonios 2016


AVRA - Marathonios 2016AVRA - Marathonios 2016
Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε