Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Τα Νέα μας

10112015

18 χρόνια το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δροσίζει τους δρομείς του Μαραθωνίου της Αθήνας

 

Για ακόμη μια χρονιά, στις 8 Νοεμβρίου, «τρέξαμε» μαζί με περισσότερους από 40.000 μικρούς και μεγάλους δρομείς στο Μαραθώνιο της Αθήνας! Το ραντεβού δόθηκε στο ύψος του Πολεμικού Μουσείου όπου πέρασαν οι δρομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων.

To κέντρο της Αθήνας άδειο από αυτοκίνητα αλλά γεμάτο με πολύ ενέργεια, πάθος για τον αθλητισμό, ζωντάνια και ενθουσιασμό, καθώς πάνω από 40.000 μικροί και μεγάλοι δρομείς οι οποίοι έδωσαν το παρόν σε ένα ραντεβού όπου κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ως το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας πέρα από τη σωστή ενυδάτωση και την παρουσία του στους σταθμούς ανεφοδιασμού στη διάρκεια της διαδρομής δε θα μπορούσε να μην εμψυχώσει τους συμμετέχοντες με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ενώ η μπάντα των πνευστών έδινε το ρυθμό, κύματα δροσιάς εξέπλητταν ευχάριστα τους δρόμεις που περνούσαν κάτω από την αψίδα δροσιάς του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Και επειδή το πιο σημαντικό σε μια τόσο μεγάλη γιορτή του αθλητισμού είναι να μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό και να ενισχύεις την κάθε προσπάθεια, οι δρομείς συνάντησαν και αγκάλιασαν την ομάδα των Hi5 που τους υποδέχτηκε με χαμόγελα, ζητωκραυγές και σφυρίγματα. «Πάμε, Πάμε», «Είσαι Νικητής», «Μπορείς», «Μην σταματάς», μπορούσε να ακούσει κανείς μόλις έβλεπε τα φουσκωτά μπαλόνια και τις σημαίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Οι Hi5 στα λευκά και γαλάζια, απογείωσαν τη γιορτή αυτή και υποστήριξαν τους δρομείς στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τους!
Τα φλας άστραψαν στο τέλος της διαδρομής στο χώρο των χορηγών, με το κάδρο του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και την ομάδα των Hi5 να καλεί όλους τους «Νικητές» να αποθανατίσουν το ξεχωριστό γεγονός!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πιστό στη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος, δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει ενεργά στην ανακύκλωση όλων των συσκευασιών που χρησιμοποιήθηκαν από τους αθλητές, κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς και τους εθελοντές!
Ραντεβού την επόμενη χρονιά!

   
   

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε