Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Διακρίσεις

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κατέχει μια ξεχωριστή παρουσία στην καρδιά όλων των Ελλήνων πάνω από 28 χρόνια, με δράση από το 1989. Με προσανατολισμό όχι μόνο την άριστη ποιότητα αλλά και τη διαρκή αναζήτηση της καινοτομίας και της αειφόρου ανάπτυξης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει επί σειρά ετών τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Με δράσεις που ξεχωρίζουν και έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία και την καθημερινότητά μας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Τον Οκτώβριο του 2012 κατάφερε να αποσπάσει το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα «Water Innovation Awards 2012» που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, για το πρόγραμμά του «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα», στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας». Επρόκειτο για την πρώτη διεθνή διάκριση που επιβράβευσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο υποστήριξε τα ελληνικά δάση, εκπαίδευσε, προσέφερε και προσέθεσε αξία με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Τρία χρόνια μετά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ καταφέρνει να ξεχωρίσει ξανά και να λάβει τον Οκτώβριο του 2015 στα Global Bottled Water Awards  το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Sustainability Initiative για τη φιάλη του με 24% λιγότερο πλαστικό (PET). Η διάκριση αυτή είναι μια παγκόσμια πρωτιά και μια μοναδική ελληνική νίκη που ανήκει σε όλους.

Η φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό υπήρξε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ σημαντικά οφέλη για όλους μας. Με την καινοτόμο φιάλη κατορθώσαμε να μειώσουμε την εκπομπή αερίων ρύπων κατά 23,81%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού μειώνεται ο όγκος απορριμμάτων, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μια μόνο κίνηση.

Το Σεπτέμβριο του 2015 η φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό ξεχωρίζει και πάλι αποσπώντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη / Διαχείριση Φυσικών Πόρων στα Hellenic Responsible Business Awards.

Μια ακόμα σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για 2 συνεχόμενες χρονιές από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες (International Taste & Quality Institute – iTQi). Ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ απέσπασε το 2016 και το 2017 το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με 3 χρυσά αστέρια, την ανώτατη διάκριση του iTQi, συγκεντρώνοντας βαθμολογία πάνω από 90% για τη γεύση του.

Συνεχίζουμε με την υποστήριξή σας ακόμη πιο δυναμικά.

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε