Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Best Environmental Initiative 2012

Παγκόσμιο βραβείο Water Innovation Award 2012 για το πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα»

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με το περιβαλλοντικό του πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα» κέρδισε το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα «Water Innovation Awards 2012» στην κατηγορία «Καλύτερο πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2012 στη Βαρκελώνη, στην τελετή που διοργάνωσε η FoodBev.com, στο πλαίσιο του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Εμφιαλωμένων Νερών.

Αυτή η παγκόσμια διάκριση έρχεται για πρώτη φορά σε χέρια ελληνικής μάρκας, γεγονός που μας δίνει ακόμα περισσότερη ώθηση και ενέργεια για να συνεχίσουμε με συνέπεια και φροντίδα το έργο μας για το περιβάλλον.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ επί σειρά ετών από το 2008 επενδύει στην προστασία των ελληνικών δασών με το πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα» έχοντας τρεις βασικούς άξονες, την αναδάσωση-δεντροφύτευση, τον καθαρισμό περιαστικών δασών και την εκπαίδευση μαθητών και ενηλίκων γύρω από το περιβάλλον, πάντα με την επιστημονική καθοδήγηση ενός πολύτιμου συνεργάτη, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα», 29.140 δέντρα έχουν φυτευτεί και αναπτυχθεί σε 7 περιοχές της Ελλάδας, 17.6 τόνοι απορριμμάτων και οργανικής ύλης έχουν συλλεχθεί, ενώ 65.800 μαθητές έχουν εκπαιδευτεί σε θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Θα θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά και την επιτυχία μας με όλους εσάς. Γιατί αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους μας!

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε