Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Παίζω και Μαθαίνω

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει το ταξίδι του ανά την Ελλάδα μοιράζοντας ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!Το  «Παίζω και Μαθαίνω» ταξιδεύει από το 2015 ανά την Ελλάδα αναπλάθοντας παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και προσφέροντας το ετήσιο εκπαιδευτικό υλικό των παιδιών. Ήδη με το πρόγραμμα έχουμε βρεθεί σε 7 πόλεις, Αθήνα, Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και συνεχίζουμε. Στόχος μας να προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα περισσοτέρων από 1.100 παιδιών φροντίζοντας το περιβάλλον μέσα στο οποίο περνούν ένα πολύ σημαντικό μέρος της ημέρας τους, τον παιδικό-βρεφονηπιακό σταθμό τους. 

Μαζί με τους ειδικούς αρμόδιους φορείς των δήμων καθώς και τους συνεργάτες μας, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του κάθε σταθμού ξεχωριστά δημιουργώντας ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά θα μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους με ανεμελιά και έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια. Οι αυλές των σταθμών αλλάζουν, γεμίζουν από λουλούδια, χρώμα, τσουλήθρες, κούνιες και παιχνίδια. Στις αίθουσες διδασκαλίας φτάνουν μαρκαδόροι, κούκλες, μπάλες, χάρτες, παραμύθια, βιβλία και φυσικά το νερό της χρονιάς εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ενυδάτωση των παιδιών.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από τη χαρά των παιδιών όταν βλέπουν για πρώτη φορά τη νέα τους αυλή και τις κούτες με τα παιχνίδια και τα βιβλία τους καθώς και τα πολύχρωμα μπουκαλάκια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ Bloom. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά στοχεύοντας να αναπλάσει στο σύνολο 2015 – 2016, 10 σταθμούς σε 8 πόλεις ανά την Ελλάδα..


#Avra #PaizokaiMathaino

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πολύχρωμο ταξίδι μας μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:


«Παίζω και Μαθαίνω». 5 πόλεις και συνεχίζουμε…

«Παίζω και Μαθαίνω». Το ταξίδι συνεχίζεται

A’ – B’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου

A’ – B’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός ΑιγίουH’ Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Ηράκλειο Κρήτης

H’ Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, Ηράκλειο ΚρήτηςΠαιδικός Σταθμός Θήβας

Παιδικός Σταθμός ΘήβαςΔημοτικός Παιδικός Σταθμός Τούμπας, Θεσσαλονίκη

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Τούμπας, ΘεσσαλονίκηΒρεφονηπιακός Σταθμός Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη

Βρεφονηπιακός Σταθμός Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη8ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Ιωαννίνων

8ος Βρεφονηπιακός σταθμός ΙωαννίνωνΠαιδικός Σταθμός 4 Δ.Κ Λένορμαν, Αθήνα

Παιδικός Σταθμός 4 Δ.Κ Λένορμαν, ΑθήναΑ’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αγίου Νικολάου, Ρόδος

Α’ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αγίου Νικολάου, Ρόδος


 

 


Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε