Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Αστικές Οάσεις

Πρόγραμμα «Αστικές Οάσεις». Δημιουργούμε πρότυπα αστικά πάρκα σε όλη την Ελλάδα!

Με γνώμονα τη συμβολή στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεκίνησε το 2014 το πρόγραμμα «Αστικές Οάσεις», με στόχο την αξιοποίηση αναξιοποίητων, ανοιχτών δημόσιων χώρων (100 - 500 m²) και τη μεταμόρφωσή τους σε πάρκα αναψυχής, που θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους κατοίκους των πόλεων, υποστηρίζοντας παράλληλα τη βιοποικιλότητα και την κοινωνική συνοχή.

Η δράση σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε μετά από ψηφοφορία στη σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Σύμπραξις», με στόχο την αναζωογόνηση των αστικών περιοχών και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Οι χώροι διαμορφώθηκαν με σεβασμό στο περιβάλλον και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες όλων των κατοίκων αλλά και τις νέες προδιαγραφές της νομοθεσίας. Με νέο, πιστοποιημένο και ασφαλή εξοπλισμό, παιχνίδια από φυσικά υλικά, κατάλληλη φύτευση, χωρίς τσιμέντο, καλάθια απορριμμάτων, ποτίστρες και φωλιές δημιουργήσαμε πρότυπα πάρκα αναψυχής για όλους.

Αναξιοποίητα πάρκα έχουν δώσει πλέον τη θέση τους σε Αστικές Οάσεις με πολύ πράσινο και όμορφες παιδικές χαρές, που αποτελούν το ιδανικό κίνητρο για ένα ευχάριστο διάλειμμα και πόλο έλξης όλων των παιδιών και των οικογενειών τους.

Μπορείτε να δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

Πάτρα


ΑθήναΜαζί κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε