Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Διακρίσεις

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κατέχει μια ξεχωριστή παρουσία στην καρδιά όλων των Ελλήνων πάνω από 30 χρόνια, με δράση από το 1989. Με προσανατολισμό όχι μόνο την άριστη ποιότητα αλλά και τη διαρκή αναζήτηση της καινοτομίας και της αειφόρου ανάπτυξης, υποστηρίζει επί σειρά ετών τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Με δράσεις που ξεχωρίζουν και έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία και την καθημερινότητά μας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει λάβει μέχρι σήμερα 15 διεθνείς διακρίσεις που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Τον Οκτώβριο του 2012 κατάφερε να αποσπάσει το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα «Water Innovation Awards 2012» που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, για το πρόγραμμα του «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα», στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας». Επρόκειτο για την πρώτη διεθνή διάκριση που επιβράβευσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο υποστήριξε τα ελληνικά δάση, εκπαίδευσε, προσέφερε και προσέθεσε αξία με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Τρία χρόνια μετά, καταφέρνει να ξεχωρίσει ξανά και να λάβει τον Οκτώβριο του 2015 στα Global Bottled Water Awards  το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Sustainability Initiative για τη φιάλη του με 24% λιγότερο πλαστικό (PET). Η διάκριση αυτή είναι μια παγκόσμια πρωτιά και μια μοναδική ελληνική νίκη που ανήκει σε όλους.

Η φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό υπήρξε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ σημαντικά οφέλη για όλους μας. Με την καινοτόμο φιάλη κατορθώσαμε να μειώσουμε την εκπομπή αερίων ρύπων κατά 23,81%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού της μειώνεται ο όγκος απορριμμάτων, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μια μόνο κίνηση.

Το Σεπτέμβριο του 2015 η φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό ξεχωρίζει και πάλι αποσπώντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη/Διαχείριση Φυσικών Πόρων στα Hellenic Responsible Business Awards.

Από το 2018 και για 5 συνεχόμενα χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, με την ανώτατη διάκριση των 3 αστεριών, κατακτώντας το βραβείο «Superior Taste Award» από το International Taste and Institute, συγκεντρώνοντας βαθμολογία πάνω από 90% για τη γεύση του.

Ακόμη, από το 2018 μέχρι σήμερα, αποσπά τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2019 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG για την άριστη ποιότητα και γεύση του.

Τέλος, στις διεθνείς διακρίσεις του προστίθεται η ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award» του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας και Γεύσης Monde Selection, για 3η συνεχόμενη χρονιά.

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε