Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Superior Taste Award 2019

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στην κορυφή της γεύσης!

Το International Taste Institute (πρώην iΤQi) επιβραβεύει κάθε χρονιά κορυφαία προϊόντα από όλο τον κόσμο, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους.

Φέτος, η εξέχουσα επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένους με αστέρια Michelin σεφ και γευσιγνώστες, έφερε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στην κορυφή της κατηγορίας του, απονέμοντάς του την ανώτατη διάκριση των 3 χρυσών αστεριών.

Το International Taste Institute (πρώην iΤQi), ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός για την αξιολόγηση και πιστοποίηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο, ξεχώρισε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ανάμεσα σε συμμετοχές από χώρες όλου του κόσμου, με προϊόντα διεθνούς φήμης.

Η αναλυτική διαδικασίας αξιολόγησης γίνεται με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και έχεις ως βασικά κριτήρια

   • Την γεύση
   • Την όψη
   • Την οσμή
   • Την επίγευση
   • Την υφή

30 χρόνια τώρα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ παράγεται στο Αίγιο κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων και διασφάλισης ποιότητας. H ξεχωριστή διεθνής διάκριση, που έλαβε και φέτος, μετά από σειρά χρυσών διακρίσεων από τον ίδιο, αλλά και από άλλους διεθνείς φορείς, επιβεβαιώνουν την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση καθώς και την θέση του ανάμεσα σε κορυφαία προϊόντα, παγκοσμίου φήμης.

Όταν φροντίζεις την ΑΥΡΑ σου κερδίζεις!

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε