Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Best Sustainability Initiative 2015

Παγκόσμια πρωτιά για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στο διεθνή διαγωνισμό Global Bottled Water Awards 2015!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 100 συμμετοχές από 22 χώρες, με ενέργειες που αφορούν την κατηγορία του νερού και κατάφερε να ξεχωρίσει και να πετύχει τη μοναδική ελληνική νίκη για τη νέα φιάλη του με 24% λιγότερο πλαστικό (PET), στην κατηγορία Best Sustainability Initiative 2014.
 
Πιστό στη δέσμευσή του για τη προστασία του περιβάλλοντος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ το 2014 καινοτόμησε και λάνσαρε τη νέα ελαφρύτερη φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό (PET) στις συσκευασίες 500ml και 1,5lt, που αποτελούν το 86% του συνολικού του όγκου παραγωγής. Με την καινοτόμο φιάλη κατορθώσαμε να μειώσουμε την εκπομπή αερίων ρύπων κατά 23,81%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού μειώνεται ο όγκος απορριμμάτων, καθώς δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να ελαχιστοποιεί τον όγκο της με μια μόνο κίνηση.
 
Για την καινοτόμο αυτή δράση το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διακρίθηκε στο  θεσμό των Global Bottled Awards 2015, στον οποίο συμμετέχουν και έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν καινοτόμες ενέργειες που αφορούν την κατηγορία του νερού. Τη φετινή χρονιά η διοργάνωση έλαβε χώρα στη Λισσαβόνα, όπου παρευρέθηκε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασε και ως φιναλίστ με την ενέργεια «Αστικές Οάσεις 2014», στην κατηγορία Best Community Initiative.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είχε καταφέρει να αποσπάσει και το 2012 αντίστοιχη διάκριση για την καλύτερη περιβαλλοντική δράση με την ενέργεια «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα».

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά!

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε