Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Global Bottled Water Awards 2016

Διπλή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στην Πράγα και στα Global Bottled Water Awards 2016!

ΑΥΡΑ GBWA Awards


Ανάμεσα σε 25 χώρες από Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη και Ασία καθώς και περισσότερες από 100 συμμετοχές, κατάφερε να ξεχωρίσει και να πετύχει όχι μια αλλά δυο ελληνικές νίκες ! Τα Global Bottled Awards πραγματοποιούνται για 13η χρονιά από την Zenith International και είναι τα πλέον αναγνωρισμένα βραβεία στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού παγκοσμίως.

Η καλύτερη Μάρκετινγκ Ενέργεια στην κατηγορία του εμφιαλωμένου νερού είναι ελληνική και αφορά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2015 από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

Η καλύτερη ενέργεια που αφορά την Κοινωνία είναι επίσης ελληνική και αφορά το πρόγραμμα Κοινωνικής Δράσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, «Παίζω και Μαθαίνω» που επηρεάζει θετικά τη ζωή πάνω από 1.100 παιδιών σε 7 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Οι διακρίσεις αυτές, αποτελούν το επισφράγισμα της προσήλωσης μας σε δράσεις που προσφέρουν αξία για τους καταναλωτές μας αλλά και την κοινωνία, με βασικούς άξονες τον αθλητισμό, το περιβάλλον αλλά και την κοινωνία.

Εδώ και 19 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποτελεί το επίσημο νερό του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών, ενισχύοντας την προσπάθειά τους και υποστηρίζοντας τη σωστή ενυδάτωσή τους καθώς και προάγωντας την υγεία και ευεξία για όλους. Όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται μέσα από την πολύ ιδιαίτερη φετινή διάκριση.

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» ξεκίνησε το 2015 συνεχίζοντας και το 2016 να αναπλάθει αύλιους χώρους παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών σε 7 πόλεις ανά την Ελλάδα. Ταυτόχρονα καλύπτει το ετήσιο εκπαιδευτικό υλικό των παιδιών καθώς και τις ετήσιες ανάγκες τους σε νερό με στόχο τη σωστή ενυδάτωσή τους. Το πρόγραμμα επηρεάζει την καθημερινότητα πάνω από 1.100 παιδιών δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια σε ένα πολύχρωμο και ευχάριστο περιβάλλον.

Οι διακρίσεις αυτές προβάλουν την χώρα μας, μας κάνουν υπερήφανους και μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να φροντίζουμε το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε, του πελάτες μας αλλά και τους ανθρώπους μας, και να προσπαθούμε ακόμη περισσότερο για να κάνουμε υπερήφανους τους καταναλωτές μας αλλά και όλους τους ανθρώπους μας που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.

Από τα Αχαικά Βουνά έως την Πράγα και την κορυφή του κλάδου του εμφιαλωμένου νερού το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συνεχίζει πιστό στη δέσμευσή του να δίνει στους καταναλωτές τους ό,τι καλύτερο! Η φετινή διπλή Παγκόσμια διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα των μεγάλων διακρίσεων του 2015 με την καλύτερη ενέργεια στα πλαίσια της Αειφόρου Ανάπτυξης και τη φιάλη με 24% λιγότερο πλαστικό καθώς και του 2012 με το καλύτερο Περιβαλλοντικό πρόγραμμα στον κόσμο για την καμπάνια του «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα». Και συνεχίζουμε για όλους εσάς!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Κάθε Μέρα για Σένα!

Περισσότερες πληροφορίες από τη βραδιά της βράβευσης στο link που ακολουθεί:
https://www.flickr.com/photos/zenith_international/sets/72157671664930773
ΑΥΡΑ GBWA AwardsΑποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε