Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

DLG Ιnternational Award 2020

Mία ακόμη σπουδαία διεθνή διάκριση «International Award 2020 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

 

 

 

Ιnternational Award 2020 To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ξεχώρισε για την άριστη ποιότητα και γεύση του και βραβεύτηκε με τη σπουδαία διάκριση «International Award 2020 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG.

Η τρίτη κατά σειρά διεθνής διάκριση για το 2020 επισφραγίζει την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που παράγεται κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας στο Αίγιο, τοποθετώντας την οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ ανάμεσα σε κορυφαία παγκοσμίως προϊόντα.

Στο πλαίσιο πιστοποίησης της ποιότητας εκατοντάδων προϊόντων διατροφής από όλον τον κόσμο, οι ειδικοί επιστήμονες του DLG εξέτασαν περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα προϊόντων, στον τομέα των δοκιμών ποιότητας φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, διαδικασία η οποία έφερε στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ την παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση. Η διαδικασία του DLG χρησιμοποιεί εξαιρετικά ευαίσθητους δείκτες και επικεντρώνεται σε μια σειρά από αλληλένδετους παράγοντες, όπως η εμφάνιση, η διαύγεια, η οσμή και η γεύση. Η διαδικασία συμπληρώνεται από αυστηρή εργαστηριακή ανάλυση των προϊόντων, συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα το packaging αλλά και το labeling.  

Ο Οργανισμός DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Μέσα από τις διαδικασίες του DLG, τα προϊόντα εξετάζονται με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και μεθόδους. Με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας,  τα βραβεία του απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του.

Η τρίτη κατά σειρά διεθνής διάκριση επισφραγίζει την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που παράγεται κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας στο Αίγιο, τοποθετώντας την οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ ανάμεσα σε κορυφαία παγκοσμίως προϊόντα.

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε