Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Superior Taste Award 2020

Στην Κορυφή της κατηγορίας του με τη διάκριση των 3 αστερίων από το International Taste Institute βρίσκεται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ


 

Superior Taste Award 2020Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για 5η  χρονιά βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, με την ανώτατη διάκριση των 3 αστεριών, κατακτώντας το βραβείο «Superior Taste Award» από το International Taste Institute.

Το International Taste Institute, με έδρα τις Βρυξέλλες, ηγέτης στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών επιβραβεύει τα κορυφαία στην κατηγορία τους προϊόντα ανά τον κόσμο που ξεχωρίζουν για την γεύση κα ποιότητά τους.

Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε τυφλές δοκιμές, από μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών ειδικών της γεύσης, μέλη των πιο αναγνωρισμένων ενώσεων Σεφ & Σομελιέ. Για να διασφαλιστεί η αντικειμενική αξιολόγηση, η Κριτική Επιτροπή δεν γνωρίζει τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων, τα ονόματα των παραγωγών και την προέλευση των προϊόντων. Οι κριτές λαμβάνουν μόνο μια σύντομη περιγραφή της κατηγορίας.

Κάθε προϊόν αξιολογείται ως προς την οργανοληπτική του ποιότητα ακολουθώντας μια συστηματική προσέγγιση βασισμένη στα πέντε Διεθνή κριτήρια Αισθητηριακής Ηδονικής Ανάλυσης:

Πρώτη εντύπωση
Όψη
Οσμή
Γεύση
Υφή

 

Οι χρυσές αυτές διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά βραβεύσεων που λαμβάνει σταθερά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, οι οποίες επισφραγίζουν την εξαιρετική ποιότητα και γεύση που απολαμβάνουν οι καταναλωτές από το 1989.

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε