Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Περιβάλλον

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστό για την περιβαλλοντική του υπευθυνότητα, κερδίζοντας διεθνή βραβεία για τη συνέπεια και τη συνέχεια με την οποία, επί σειρά ετών από το 2008, φροντίζει την ελληνική φύση. Τα αποτελέσματα των δράσεών του μέχρι σήμερα ξεχωρίζουν, αλλά πιο σημαντική είναι η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με όλους εσάς, τους καταναλωτές μας. Εσείς αναγνωρίζετε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και επιβραβεύετε τις πρωτοβουλίες του που σαν στόχο έχουν την προστασία του πολύτιμου αυτού αγαθού, που δεν είναι άλλο από το φυσικό περιβάλλον.

Έχοντας σημαντικές συνεργασίες με τοπικούς φορείς ανά την Ελλάδα, αλλά και με περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε σειρά περιβαλλοντικών δράσεων όπως:

  • Δεντροφτεύσεις περισσοτέρων από 29.140 δέντρων σε 7 περιοχές της Ελλάδας
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος
  • Αναζωογόνηση δασών που περιβάλλουν αστικά κέντρα ανά την Ελλάδα
  • Λανσάρισμα της καινοτόμου φιάλης με 24% λιγότερο πλαστικό (PET) στις συσκευασίες 500ml και 1,5tl, που μειώνουν τις εκπομπές αέριων ρύπων κατά 23,8%, ενώ μέσω του ειδικού σχεδιασμού της μειώνει και τον όγκο των απορριμμάτων

Και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη.

Η οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε