Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

DLG International Award 2019 in Gold

Για δεύτερη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κερδίζει τη Χρυσή Διεθνή Βράβευση Ποιότητας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό DLG!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ξεχώρισε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για την άριστη ποιότητα και γεύση του, αποσπώντας τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2019 in Gold» από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG.


Η έβδομη κατά σειρά διάκριση ποιότητας, έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των διεθνών αναγνωρίσεων που έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ τα τελευταία χρόνια, περιλαμβάνοντας και τις κορυφαίες διακρίσεις από τους διεθνείς φορείς «iTQi» και «Monde Selection».

Στο πλαίσιο πιστοποίησης της ποιότητας εκατοντάδων προϊόντων διατροφής από όλον τον κόσμο, οι ειδικοί επιστήμονες του DLG εξέτασαν περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα προϊόντων, στον τομέα των δοκιμών ποιότητας φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών, διαδικασία η οποία έφερε στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ την παγκόσμια αυτή χρυσή διάκριση. Η διαδικασία του DLG χρησιμοποιεί εξαιρετικά ευαίσθητους δείκτες και επικεντρώνεται σε μια σειρά από αλληλένδετους παράγοντες, όπως η εμφάνιση, η διαύγεια, η οσμή και η γεύση. Η διαδικασία συμπληρώνεται από αυστηρή εργαστηριακή ανάλυση των προϊόντων, συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα το packaging αλλά και το labeling.   

Ο Οργανισμός DLG, με έδρα τη Φρανκφούρτη, ιδρύθηκε το 1885 και είναι ηγέτης στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων στην Ευρώπη. Μέσα από τις διαδικασίες του DLG, τα προϊόντα εξετάζονται με βάση τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και μεθόδους. Με γνώμονα τα διεθνή πρότυπα ελέγχου ποιότητας,  τα βραβεία του απονέμονται μόνο σε προϊόντα που πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του.

Είναι η δεύτερη διεθνής κατά σειρά βράβευση για το 2019, η οποία επισφραγίζει για ακόμα μια φορά την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, που παράγεται κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας στο Αίγιο, τοποθετώντας την οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ ανάμεσα σε κορυφαία παγκοσμίως προϊόντα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε