Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Responsible Business Awards 2015

BRONZE βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη / Διαχείριση Φυσικών Πόρων

Στις 15 Σεπτεμβρίου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διακρίθηκε στα Hellenic Responsible Business Awards 2015, για την καινοτόμο του φιάλη του με 24% λιγότερο πλαστικό.

Με συνεχή προσήλωση στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στην παραγωγική διαδικασία και ευρύτερα στη διαχείριση του κύκλου ζωής των προϊόντων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βραβεύτηκε για την καινοτομία που παρουσίασε το 2014: τη συσκευασία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, με 24% λιγότερο πλαστικό (PET), συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αέριων ρύπων κατά 23,81%.

Τα Responsible Business Awards είναι ένας νέος θεσμός που επιβραβεύει το έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, οι οποίες με τις δράσεις τους συνεισφέρουν προς την κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης.

Μέσα από τις περιβαλλοντικές του δράσεις, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστό κερδίζοντας διεθνή βραβεία για τη συνέπεια και τη συνέχεια με την οποία, έξι χρόνια τώρα, φροντίζει την ελληνική φύση. Τα αποτελέσματα που μετρά μέχρι σήμερα είναι πολύ σημαντικά, αλλά πιο σημαντική είναι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το καταναλωτικό κοινό, το οποίο αναγνωρίζει και επιβραβεύει πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού, του φυσικού περιβάλλοντος.

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά!

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε