Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ποδηλασία

Ποδηλασία & Active cap. O ιδανικός σύντροφος στις ποδηλατικές διαδρομές!
Η ποδηλασία είναι μια αθλητική δραστηριότητα από τις πιο δημοφιλείς στον κόσμο, όπου μπορεί μάλιστα να ανταποκριθεί σε διαφορετικές απαιτήσεις όπως η μετακίνηση, η άθληση αλλά και η ψυχαγωγία.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap με την εργονομική του συσκευασία, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε διαδρομή. Το μπουκάλι εφαρμόζει τέλεια στο χέρι, αλλά και στη θήκη των ποδηλάτων, ενώ χάρη στο εύχρηστο καπάκι παρέχει ελεγχόμενη κατανάλωση στον ποδηλάτη, διατηρώντας έτσι το επίπεδο ενυδάτωσης που χρειάζεται, σε οποιαδήποτε διαδρομή εντός ή εκτός πόλης.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Active Cap είναι κοντά σε μεγάλες ποδηλατικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής αλλά και το ποδήλατο γενικότερα ως εναλλακτικό και οικολογικό μέσο μετακίνησης που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας!Athens Bike Festival
Από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γιορτή του ποδηλάτου. Μια ξεχωριστή συνάντηση που μεταμορφώνει το κέντρο της Αθήνας δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο αγαπημένο αυτό σπορ μικρών και μεγάλων. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap, ο καλύτερος σύμμαχος για τον κάθε ποδηλάτη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ξεχωριστή αυτή συνάντηση.

Bike Odyssey 2016

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Active cap για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι ο απαραίτητος σύντροφος των αθλητών που συμμετέχουν στο Bike Odyssey, προσφέροντας αναζωογόνηση και ενυδάτωση στον ξεχωριστό αυτό ποδηλατικό αγώνα. Μια ποδηλατική Οδύσσεια 620 χιλιομέτρων, ένας 8ήμερος ποδηλατικός αγώνας που ξεκινάει από τη Σμίξη (Γρεβενά), διασχίζει τα βουνά της Πίνδου και καταλήγει στην Ναύπακτο! Ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος ποδηλατικός αγώνας στην ορεινή Ελλάδα και ένας από τους δυσκολότερους παγκοσμίως, προκαλεί τους αθλητές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.
Από 19 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου, οι αθλητές ακολουθούν απαιτητικές διαδρομές μοναδικής ομορφιάς στην ευρύτερη περιοχή των νομών Γρεβενών, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ: www.bikeodyssey.gr

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε