Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΑθλητισμόςΤο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει ενεργά σημαντικές δρομικές και ποδηλατικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, προάγοντας έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τους χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε διαδρομή. Με σκοπό να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις ανάγκες τους, δημιούργησε το ΑΥΡΑ Active Cap που με την εργονομική του συσκευασία για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε τους προσπάθεια.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτέλεσε το 2004 το επίσημο νερό των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ τα τελευταία 19 χρόνια είναι το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας δροσίζοντας όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, έχει υποστηρίξει με συνέπεια μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας, όπως τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, το Run Greece, το οποίο πραγματοποιείται σε διάφορες πόλεις της χώρας, από την Κρήτη μέχρι τα Ιωάννινα, τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», το Spetses Mini Marathon, το Bike Odyssey αλλά και το διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος Olympus Marathon. Συγκεκριμένα το 2017, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει 14 αγώνες σε 9 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Μεταδίδοντας το μήνυμα για ευεξία και καλή φυσική κατάσταση, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό και να υποστηρίζει το πάθος, την ξεχωριστή προσπάθεια και την επιμονή του κάθε αθλητή προς το τέρμα της όποιας αθλητικής διαδρομής.

Γίνετε φίλοι στη σελίδα μας στο Facebook, www.facebook.com/avrawater.gr, για να ενημερώνεστε για τις δράσεις του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και τους διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα.


Η οικογένεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε