Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τα Νέα μας

992015

Πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω»

Προσφέρουμε εφόδια για να ανθίσουν τα παιδιά


Με ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα των Ελλήνων τα τελευταία 26 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, από την καρδιά των Αχαϊκών Βουνών, έχει υποστηρίξει μια σειρά αθλητικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων.

Τη φετινή χρονιά δημιουργούμε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω». Έμπνευσή μας αποτέλεσε το πιο αγνό τμήμα της κοινωνίας μας, τα παιδιά μας, η βελτίωση των συνθηκών που μεγαλώνουν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Έτσι από την αρχή της χρονιάς επισκεφτήκαμε παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, μελετήσαμε τους χώρους με τη βοήθεια των δήμων και καταγράψαμε τις ανάγκες τους για να μπορέσουμε να τους υποστηρίξουμε.

Με το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» βρισκόμαστε στο πλευρό παιδιών ανά την Ελλάδα προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Με τη βοήθεια ειδικών αρχιτεκτόνων και μηχανικών, σχεδιάσαμε τις αλλαγές που χρειάζονται οι προαύλιοι χώροι των σταθμών, θέτοντας στο επίκεντρο τα παιδιά και την ποιότητα της καθημερινότητάς τους. Έτσι αναπλάθουμε τους χώρους αυτούς με περισσότερο χρώμα, τοποθετώντας λουλούδια και παιχνίδια ώστε τα παιδιά να μπορούν με μεγαλύτερη ασφάλεια να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Παράλληλα εντοπίζουμε με τη βοήθεια των σταθμών, τις ανάγκες τους σε εκπαιδευτικό υλικό και τους παρέχουμε βιβλία, παραμύθια με ήχους, εποχιακά και εικονογραφημένα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, γραφική ύλη όπως κανσόν, μαρκαδόρους καθώς και εξοπλισμό τάξεων που περιλαμβάνει κούκλες, μπάλες, πίνακες και χάρτες.

Στόχος μας για τη φετινή χρονιά να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σε περισσότερα από χίλια παιδιά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα είναι στο πλευρό τους δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον καθώς και καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες για την ενυδάτωσή τους, παρέχοντας το νερό για την κάλυψη των αναγκών τους για τη χρονιά.

Το νερό είναι πηγή ζωής για εμάς και τα παιδιά μας! #Avra #PaizokaiMathaino

 

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε