Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τα Νέα μας

9112012

Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα

Από το 2008 έως και σήμερα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ επενδύει πίσω από την προστασία των ελληνικών δασών με το πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα» και με τρεις βασικούς άξονες, την αναδάσωση - δενδροφύτευση, τον καθαρισμό περιαστικών δασών, αλλά και την εκπαίδευση μαθητών και ενηλίκων γύρω από το περιβάλλον, πάντα με την επιστημονική καθοδήγηση ενός πολύτιμου συνεργάτη, της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αρκτούρος. Έως και σήμερα, και στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα», έχουμε φυτέψει και μεγαλώνουμε 29.140 δέντρα σε 7 περιοχές της Ελλάδας, έχουμε καθαρίσει 7 περιαστικά δάση, συλλέγοντας 17.6 τόνους απορριμμάτων και οργανικής ύλης, ενώ έχουμε εκπαιδεύσει 65.800 μαθητές. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα» κέρδισε το 1ο παγκόσμιο βραβείο στα «Water Innovation Awards 2012», στην κατηγορία «Καλύτερο πρόγραμμα περιβαλλοντικής δράσης και ευαισθησίας». 
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2012, στη Βαρκελώνη, σε μία τελετή που διοργάνωσε η FoodBev.com, στο πλαίσιο του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Εμφιαλωμένων Νερών. 

Αυτή η παγκόσμια διάκριση έρχεται για πρώτη φορά στα χέρια ελληνικής μάρκας, γεγονός που μας δίνει ακόμα περισσότερη ώθηση και ενέργεια για να συνεχίσουμε με συνέπεια και φροντίδα το έργο μας για το περιβάλλον. 

Θα θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά και την επιτυχία μας με όλους εσάς. Γιατί αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους μας. Τόσο σε εμάς που εργαστήκαμε για το πρόγραμμα, όσο και σε εσάς που στηρίζετε την προσπάθειά μας, συμβάλλοντας στην προστασία των ελληνικών δασών. Επιτρέψτε μας να σας χαρίσουμε από καρδιάς ένα «κομμάτι» αυτής της σημαντικότατης διάκρισης. 

Αποστολή σε φίλο εκτύπωση Αύξηση Μείωση

© 2011 Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε